You are currently viewing Защо да избера матраци с мемори пяна?

Защо да избера матраци с мемори пяна?

Защо да избера матраци с мемори пяна?

Предимства на матраци с мемори пяна.

За тези от Вас търсещи максимална опора за цялото тяло матракът с мемори пяна е идеалният избор за Вашата спалня. Тези матраци имат функцията да реагират на топлината на човешкото тяло и да поемат формата му, разпределяйки натоварването. Тази специална технология прави мемори пяната подходяща при схващания, сутрешни изкривявания и неспокоен сън. Приемайки формата на тялото материалът облекчава натискът върху ставите, намалявайки точките на натоварване. И ако партньорът Ви често се мята и върти вечер, матракът от мемори пяна ще Ви осигури необезпокояван сън.

Друго предимство на мемори пяната е, че тя е устойчива на мухъл, бактерии, дървеници,акарии и много видове алергени, които могат да доведат до астматични пристъпи.

Защо да купувате нов матрак?

Мемори пяната е проектирана да удължи живота на Вашият матрак.

Първоначално е разработена през 60-те години от група химици от НАСА. Извървяла е доста път от тогава и е била доразвивана многократно. Тя представлява Полиуретан разработен да бъде с по- висока плътност и вискозитет от стандарният.

Ако имате въпроси относно Матраците от мемори пяна или си мечтаете да спите на нов матрак възможно най-скоро не се колебайте и се свържете с нас на посочените контакти.

За тези от вас, които се интересуват от естествени материали, препоръчваме да прочетете повече за латексовите матраци.

e-matraci

Матраци с Бонел пружини, какво представляват, плюсове и минуси

Вашият коментар